Η MISSONI Παρουσιάζει τη Νέα Συλλογή Γυαλιών ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021

Η MISSONI παρουσιάζει τη νέα Συλλογή Γυαλιών ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021, που σχεδιάστηκε από κοινού και παράχθηκε και διανεμήθηκε από τη Safilo, τον παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών ηλίου, οράσεως και αθλητικών γυαλιών και προϊόντων.
Το Safilo επαναπροσέγγισε την ζωηρή ενέργεια της μάρκας, αποθεώνοντας την σύγχρονη και ανεπιτήδευτη θηλυκότητα της γυναίκας M MISSONI με μια φρέσκια και ποπ συλλογή γυαλιών: οι μοντέρνες φόρμες που αναδεικνύονται από τους απροσδόκητους χρωματικούς συνδυασμούς και τις σύγχρονες πινελιές των νέων γυαλιών ηλίου και οράσεως είναι ιδανικές για τη νέα, δυναμική γυναίκα. 
Η νέα συλλογή γυαλιών, με ευκολοφόρετες γραμμές και ζωηρές αποχρώσεις, παίζει με το γραφιστικό Ζικ-Ζακ, το χαρακτηριστικό στοιχείο της συλλογής που αποτυπώνεται ως μοτίβο σε ειδικά ασετάτ, εμπλουτίζοντας τα μοντέλα με μια μοναδική νότα.
Η ΣΕΙΡΑ COLOR: ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ & ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ 
Γυαλιά ηλίου MMI 0054/S και γυαλιά οράσεως MMI 0058 
Αυτά τα εξαιρετικά ελαφριά, μεταλλικά γυαλιά ηλίου και οράσεως είναι κλασσικά και παιχνιδιάρικα ταυτόχρονα, εκφράζοντας μια σύγχρονη αίσθηση μέσα από απροσδόκητα παιχνίδια χρωμάτων και γραμμών: η γραμμικές και κλασσικές τους φόρμες, τονισμένες από γραφιστικές γραμμικές διχρωμίες σμάλτου στο μπροστινό μέρος αλλά και από το μεταλλικό λογότυπο «M MISSONI» σε χρωματική αντίθεση στους βραχίονες. 
Τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου MMI 0054/S διατίθενται σε ασημί/μπλε με ροζ φακούς, χρυσό με γκρι φακούς, ασημί/λιλά με γκρι φακούς, μοβ/κόκκινο με καφέ φακούς.1Τα στρογγυλά γυαλιά οράσεως MMI 0058 διατίθενται σε ασημί/μοβ, χρυσό, κερασί/ασημί, μπλε/μπεζ, ασημί/μαύρο.2GRAPHIC ZIG ZAG: VINTAGE ΕΜΠΝΕΥΣΗ & ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΔΙΑΘΕΣΗ
Γυαλιά ηλίου MMI 0030/S και MMI 0049/S, γυαλιά οράσεως MMI 0050 
Αυτά τα ευκολοφόρετα γυαλιά ηλίου και οράσεως διαθέτουν μια εντυπωσιακή εκδοχή των χαρακτηριστικών μοτίβων M MISSONI, που παραπέμπει στις χειροποίητες δημιουργίες του Ottavio Missoni και το τετραγωνισμένο φόντο των χαρτιών που χρησιμοποιούσε,  και αποτυπώνεται στους βραχίονες, είτε στο εσωτερικό τους - για ένα πιο διακριτικό εφέ - ή στο εξωτερικό τους - ως τολμηρή δήλωση μόδας. Το γραφιστικό Ζικ-Ζακ αποτυπώνεται ως εμφανής λεπτομέρεια στους βραχίονες. 

Τα γυαλιά ηλίου MMI 0049/S σε φόρμα «μάτι της γάτας» διατίθενται σε μπλε με ροζ φακούς, φούξια με πράσινους φακούς, μπορντό με μπλε φακούς, ταρταρούγα με καφέ φακούς, μαύρο με γκρι φακούς.3

Τα γυαλιά ηλίου MMI 0030/S είναι εξαιρετικά ευέλικτα, χάρη στο πολυκαρβονικό clip-on με φακούς ηλίου. Το μοντέλο διατίθεται σε ταρταρούγα/μπλε με γκρι πολωτικούς φακούς, μπορντό/μαύρο με χάλκινους φακούς, μπλε/μοβ με γκρι φακούς, μαύρο/ταρταρούγα με μπρονζέ φακούς.4

Τα γυαλιά οράσεως MMI 0050 σε φόρμα «μάτι της γάτας» διατίθενται σε μαύρο/ασημί, μοβ, μπλε, ταρταρούγα, μαύρο.5

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4