ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ CAROLINA HERRERA ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022

Η CAROLINA HERRERA παρουσιάζει τη νέα Συλλογή Γυαλιών της, που σχεδιάστηκε, παράχθηκε και διανεμήθηκε σε συνεργασία με την Safilo, τον παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών ηλίου, οράσεων και αθλητικών γυαλιών και προϊόντων, και πρόκειται να κυκλοφορήσει τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022.

Σχεδιασμένη για γυναίκες με αυτοπεποίθηση και δύναμη, η νέα συλλογή γυαλιών αποτυπώνει την ουσία της μάρκας CAROLINA HERRERA, μέσα από μια άκρως θηλυκή και χαρούμενη αισθητική: οι χρωματιστές και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένες φόρμες υπογραμμίζονται από χαρακτηριστικές λεπτομέρειες, όπως οι πέρλες που στολίζουν τα πολύτιμα γυαλιά ηλίου και οράσεως, αλλά και από ζωηρούς χρωματικούς συνδυασμούς στα ασετάτ στοιχεία και πινελιές από σμάλτο στα ευκολοφόρετα μοντέλα της σειράς.
 
Η νέα συλλογή γυαλιών, εκφράζοντας μια διαχρονική και συνάμα σύγχρονη αντίληψη της θηλυκότητας, αποτελείται από μια πλήρη γκάμα γυαλιών ηλίου και οράσεως, με προτάσεις από ασετάτ και μέταλλο ή από συνδυασμό των δύο υλικών και φόρμες τετράγωνες, πεταλούδα ή «cat eye», που ξεχωρίζουν με λεπτομέρειες όπως το γυαλιστερό σήμα με το εμβληματικό, κόκκινο μονόγραμμα CH ή το στρογγυλεμένο τρισδιάστατο ένθετο με το μονόγραμμα στα ακροβραχιόνια.

 

PEARLS
Αυτή η σειρά παρουσιάζει γυναικεία γυαλιά ηλίου και οράσεως στολισμένα από κομψές πέρλες στο μπροστινό μέρος, αλλά και στους βραχίονες και τα ακροβραχιόνια, χαρίζοντας μια λαμπερή και μοδάτη εμφάνιση τόσο στα μοντέλα από ασετάτ με τους έντονους τόνους και τις στρογγυλές επιφάνειες όσο και στα λεπτά και ελαφριά μοντέλα από μέταλλο.

Pearls

 

POLKA DOTS
Αυτή η σειρά αποτελείται από γυναικεία γυαλιά ηλίου και οράσεως που στολίζονται με παιχνιδιάρικα πουά που αποτυπώνονται σε διάφορες διαστάσεις και σε ζωηρά χρώματα στους μεταλλικούς εσωτερικούς πυρήνες των βραχιόνων. Οι κομψές φόρμες αποπνέουν μια διαχρονική φινέτσα που υπογραμμίζεται από έντονους όγκους και απαλές επιφάνειες.

PolkaDots

 

STRIPES
Αυτή η σειρά αποτελείται από γυναικεία γυαλιά ηλίου και οράσεως διακοσμημένα με ριγέ λεπτομέρειες στα μπροστινά από ασετάτ, στα μεταλλικά περιγράμματα ή στον μεταλλικό εσωτερικό πυρήνα των βραχιόνων, ως αρχοντικές και φινετσάτες πινελιές στον τολμηρό και συνάμα ευκολοφόρετο σχεδιασμό τους.

Stripes

 

ESSENTIAL
Αυτή η σειρά αποτελείται από ευκολοφόρετα γυναικεία γυαλιά ηλίου και οράσεως με διακριτικές λεπτομέρειες, όπως είναι το εμβληματικό ριγέ μοτίβο, το οποίο αποτυπώνεται σε δύο διαφορετικές εκδοχές: είτε ως μεταλλικό στοιχείο στους λεπτούς βραχίονες ή ως έντονη χρωματική αντίθεση από επικολλημένο ασετάτ, για ευέλικτο και μοναδικό στιλ.

Essential

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4