Η Essilor προωθεί τη νέα επίστρωση φακών Crizal με αυξημένες... αντοχές

Η Essilor λάνσαρε μια νέα γενιά της επίστρωσης Crizal για την προώθηση πολλαπλών ζευγαριών γυαλιών. Η νέα, αντι-ανακλαστική επίστρωση, με την ονομασία Sapphire HR, περιλαμβάνει αρκετές βελτιώσεις στον τομέα αντοχής.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η Sapphire HR υποβλήθηκε σε σειρά από δοκιμές ανθεκτικότητας, συμπεριλαμβανομένης μιας δοκιμής αντοχής στην τριβή και μιας δοκιμής ανάκλασης.

Η συγκεκριμένη επίστρωση είναι 70% πιο ανθεκτική στις γρατσουνιές και έως και 20% πιο ανθεκτική στη θερμότητα από τις προηγούμενες.
«Οι οπτομέτρες μπορούν να είναι σίγουροι για την προσφορά μιας λύσης για την προστασία των ματιών των ασθενών και των φακών τους με την υπόσχεση ανθεκτικότητας, ευκολίας φροντίδας και προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία», δήλωσε ο Tim Precious, διευθύνων σύμβουλος της Essilor Ltd.

Εν τω μεταξύ, για τα ανεξάρτητα οπτικά καταστήματα στη Βρετανία η Essilor λάνσαρε μια ειδική προωθητική ενέργεια με την ονομασία «take two» με όλους τους επώνυμους φακούς, συμπεριλαμβανομένων των Stellest, Eyezen Kids, Varilux και Transitions.

Essilor launches new coating and multi-pair promotion (aop.org.uk)

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4