Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τη Μυωπία

Myopia Awareness Week
23-28 May 2022

Η εβδομάδα ευαισθητοποίησης για τη μυωπία, καθιερώθηκε το 2018 από το Brien Holden Vision Institute (BHVI) σε συνεργασία με αξιόλογα Κέντρα Όρασης και Επιστήμης (Centre for Eye Health, Optometry NSW/ACT, UNSW School of Optometry and Vision Science).

Η επιτακτική ανάγκη της διάδοσης του μηνύματος της μυωπίας, ένωσε το 2019 τους παραπάνω οργανισμούς με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO), με κοινό στόχο να διαδοθούν παγκοσμίως τα μηνύματα του επιπολασμού της μυωπίας στον πληθυσμό, τους γονείς και τις οικογένειες. Βασικό μέλημα η επαγρύπνηση όλων των επαγγελματιών της όρασης ώστε η ενημέρωση του κοινού να είναι εμπεριστατωμένη και αποτελεσματική ενάντια στη μυωπία.

Η οφθαλμική υγεία έχει μεγαλύτερη σημασία από κάθε άλλη εποχή. Η πανδημία του COVID επέφερε δραματική αύξηση των ποσοστών μυωπίας. Υπάρχει όμως ελπίδα αν κινηθούμε γρήγορα! 

Οι επιστημονικές εξελίξεις, η ανάπτυξη νέων προϊόντων, η συνεχής εκπαίδευση των επαγγελματιών της όρασης και η αφύπνιση όλων, είναι τα όπλα μας στην αντιμετώπιση της εξέλιξης της μυωπίας, μιας πάθησης με χαρακτήρα επιδημίας.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ (PDF)

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΥΩΠΙΑΣ Η ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ?

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΚΕΡΑΤΟΛΟΓΙΑ?

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΩΠΙΑ (ΑΡΘΡΟ)

MYOPIA MANAGEMENT WITH CONTACT LENSES (ADVERTISEMENT)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ, ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΥΩΠΙΑ

Με την εγγραφή σας στο b2b της εταιρείας https://b2b.contact-lenses.gr/ έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα προϊόντα της Menicon καθώς και να παρακολουθείτε μελλοντικά webinars, να κατεβάζετε δημοσιεύσεις και άρθρα σχετικά με την επικαιρότητα και τους φακούς επαφής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας :

  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 281 110 3060 (Contact-lenses.gr)
  • 698 319 5511,  6981219035

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της Contact-lenses.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4