Νέα συλλογή γυαλιών από την Under Armour

Η Safilo πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά τη συλλογή γυαλιών Under Armour στην αγορά της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, στο O-Show αυτόν τον μήνα.

Η Under Armour, με έδρα τη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ, και ιδρύθηκε το 1966, είναι κορυφαίος εφευρέτης, έμπορος και διανομέας επώνυμων ενδυμάτων αθλητικής απόδοσης, υποδημάτων και αξεσουάρ.

Σύμφωνα με τη Safilo, η νέα συλλογή γυαλιών της Under Armour αντιπροσωπεύεται από τέσσερις βασικές ομάδες προϊόντων. «Η συλλογή Performance -ένας συνδυασμός γυαλιών οράσεως και γυαλιών ηλίου- είναι το υψηλότερο σημείο αναφοράς για αθλητικά γυαλιά, σχεδιασμένα για να καλύπτουν συγκεκριμένες αθλητικές ανάγκες κατά τη διάρκεια της προπόνησης και του αγώνα», αναφέρεται σχετικώς.

Επίσης, «η συλλογή Versatile είναι ένας συνδυασμός γυαλιών οράσεως και γυαλιών ηλίου. Σχεδιασμένοι για να βελτιώνουν την καθημερινότητα, από την προπόνηση μέχρι την ημέρα του παιχνιδιού, αλλά στη ζωή πέρα ​​από τα αποδυτήρια, οι συγκεκριμένοι σκελετοί δίνουν μια σπορ νότα σε έναν καθημερινό αθλητή».

https://www.insightnews.com.au/new-under-armour-collection-available-at-o-show/

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4